Reklama


 

Informace na xfull.cz

Právě se nacházíte: Home / Odborné informace / Vízum Čína / 

VÍZUM DO ČÍNY




Pokud plánujete cestu do Číny, ať již v rámci obchodních či turistických účelů, budete k tomu potřebovat vízum. Ušetřete si starosti a nechte to na nás, vy pouze vyplníte formulář. … 
Při vyřizování víza není nutná vaše osobní přítomnost v naší kanceláři a na ambasádě, vše je možné po dohodě vyřídit poštou. Osobně žádají o vízum do Číny žadatele o roční a expresní vízum, také cizinci s trvalým pobytem v ČR! Jsme společnost registrovaná Úřadem pro ochranu osobních údajů (reg.č. 49727), proto se o svoje osobní údaje nemusíte obávat.

Sídlíme blízko Čínského konzulátu, jsme na Korunovační 26, Praha Bubeneč. 
Vaše víza vyřídíme rychle a spolehlivé!

Zprostředkování víz do Číny - ceník 2013 (uvedené ceny jsou konečné!)


Doba vyřízení víza do Číny: 
STANDARDNÍ - 7 kalendářních dnů ode dne podání na ambasádě. Státní svátky se do doby vyřizování víz nepočítají! 
Expresní vízum, vícevstupní vízum a roční vízum vyřizujete na konzulátu Čínské republike v Praze osobně. 
Naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin 
.

Vízum do Číny včetně poplatků - ceník

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD (7 kalendářních dnů) * EXPRES (---)
Turistické vízum do 30 dnů - 1 vstup 2.500 Kč ----
Služební vízum do 30 dnů - 1 vstup 2.500 Kč ----
Služební vízum do 90 dnů - 2 vstupy ---- ----
* expresní vízum, vícevstupní vízum a roční vízum musíte na ambasádě vyřídit osobně! ...Více než 3 osob cena 2.300 Kč

Potřebné podklady

Žádáme o úhradu víza do Číny při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

Potřebné dokumenty pro turistické vízum do Číny - 1 vstup do 30 dnů

  • cestovní pas platný 6 měsíců po návratu z Číny s jednou volnou dvojstránku (půlroční pasy nebudou akceptovány!)
  • 1 x fotokopii cestovního pasů (dvojstrana s fotografií)
  • 1 x fotografii pasového formátu (současná! fotografie)
  • 1 x kompletně vyplněný vízový formulář (zaplnit všechny kolonky ve formuláři!) stáhnout zde
  • 1 x fotokopii letenky na dobu pobytu tam i zpět
  • cestovní pojištění po celou dobu pobytu v Číně
  • potvrzení o zaměstnání
  • souhlas zaměstnavatele s čerpáním dovolené
  • podnikatel - výpis z živnostenského rejstříku-výpis z OR
  • rezervace ubytování
  • detailní itinerář cesty po Číně (seznam měst, ubytovaní, památek, v pořadí návštěv )
  • výpis z vlastního učtu (min.100 USD/den), studenti potvrzení o studiu
  • expresní vízum, vícevstupní vízum a roční turistický vízum musíte na ambasádě vyřídit osobně - také cizinci s trvalým pobytem v ČR!
  • o udělení víza, jeho platnosti či o délce pobytu rozhoduje konzulát Čínské LR v Praze

Potřebné dokumenty pro služební vízum do Číny - 1 vstup do 30 dnů

    S platností od prosince 2013 musí žadatelé o služební víza žádat na ambasádě osobně, zastoupení třetí stranou není možné 

  • cestovní pas platný 6 měsíců po návratu z Číny s jednou volnou dvojstránku (půlroční pasy nebudou akceptovány!)
  • 1 x fotokopii cestovního pasů (dvojstrana s fotografií)
  • 1 x fotografii pasového formátu ((současná! fotografie)
  • 1 x vyplněný vízový formulář (zaplnit všechny kolonky ve formuláři!) stáhnout zde
  • rezervace zpáteční letenky na dobu pobýtu 
  • * zvací dopis čínské strany (partnerské organizace) v čínském a anglickém jazyce nebo
  • oficiální čínské pozvání pro vydání víza ("Invitation Letter of Duly Authorized Unit")
  • podnikatel - živnostník je vyžadován přiložit výpis z OR (kopie z internetu)
  • expresní vízum, vícevstupní vízum a roční služební vízum musíte na ambasádě vyřídit osobně!
  • osobně vyřizuji vízum cizinci s trvalým a dlouhodobým pobytem v České republice (originál a kopie povolení k pobytu či průkazu o pobytu se zbývající platností min. 3 měsíce)
  • o udělení víza, jeho platnosti či o délce pobytu rozhoduje konzulát Čínské LR v Praze

  • Poznámka

    S platností od prosince 2013 musí žadatelé o služební víza žádat na ambasádě osobně, zastoupení třetí stranou není možné. Občane ČR vyřízují expresní vízum, vícevstupní vízum, služební a roční vízum na konzulátu Čínské republike v Praze osobně. Cizinci s trvalým pobytem žádají o vízum do Číny osobně na Konzulárním oddělení Velvyslanectví ČLR v Praze. Víza pro nezletilé s vlastním pasem: souhlas obou rodičů s vycestováním dítěte do Číny obsahující také prohlášení rodičů o finančním zabezpečení nezletilého - dokument musí bit ověřen. Udělení všech typu víza plně záleží na rozhodnutí konzulá Čínské Republiky v Praze, který odmítnutí vydání víza nekomentuje a nevrací konzulární poplatek. Více informaci na stránkách čínské ambasádě - http://www.chinaembassy.cz/cze/lsyw/viza/

    Úřední dny konzulárního oddělení:

    Po - Pá: 9:00 - 11:30 podání dokumentů, vyzvednutí víz 10:00 - 11:00 
    Naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin 

    Doručení dokumentů potřebných pro vyřízení víza

    Všechny dokumenty potřebné k podání žádosti o vízum do Číny je nutné doručit či zaslat na naši adresu
    Agentura Felida s.r.o., Korunovační 26, 170 00 Praha - Bubeneč, minimálně den před předpokládaným podáním žádosti na ambasádu. Udělení víza plně záleží na rozhodnutí konzulátu Čínské LR. 
    Pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin
    • poštou
    • kurýrem
    • osobně
    • e-mailem (pouze údaje pro urychlení připraví podkladů potřebné pro vyřízení víza do Číny!)
    Žádáme o úhradu víza do Číny při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

    Vyzvednutí dokumentů po vyřízení víz do Číny

    • pas si můžete vyzvednout v naší agentuře osobně či v zastoupení v domluvení od 9-17h
    • pas zašleme zpět expresní poštou za poplatek 200 Kč, dobírkou za poplatek 300 Kč

 



VÍZUM DO ČÍNY






QR (http://qrlogo.cz) -  - www.xfull.cz



Průměr:  2,80 | Hodnotilo: 875 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

Reklama