Reklama


 

Informace na xfull.cz

Právě se nacházíte: Home / Odborné informace / Vízum Indie / 

VÍZUM DO INDIE




Pro vstup na území Indie je pro občany České republiky nutné mít platné vízum, které vystavuje konzulární oddělení Velvyslanectví Indie v Praze. Vízum opravňuje k jedné nebo více návštěv - podle předloženích dokumentu nebo typu pozvání. Cizinec musí mít pro získání víza nejméně 2 roky trvalý pobyt v České republice. Jsme společnost registrovaná Úřadem pro ochranu osobních údajů (registr. č. 49727), proto se o svoje osobní údaje nemusíte obávat

Sídlíme blízko Indického konzulátu na Praze 7, naše adresa je Korunovační 26 Praha 7. 

Vaše víza vyřídíme rychle a spolehlivé!

Zprostředkování víz do Indie - ceník 2013 (uvedené ceny jsou konečné!)

Vyřízení víza do Indie: 
STANDARDNÍ - 7 kalendářních dnů ode dne podání na ambasádě . . . Státní svátky se do doby vyřizování víz nepočítají! 
Naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin 
.

Turistické, tranzitní vízum do Indie, včetně poplatků - ceník

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD (7 kalendářních dnů)
Turistické vízum - 6 měsíců - 1 vstup 1.800 Kč
Turistické vízum - 6 měsíců - 2 vstupy 2.400 Kč
Tranzitní vízum - 15 dnů - 1-2 vstupy 1.400 Kč

Služební vízum do Indie, včetně poplatků - ceník

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD (7 kalendářních dnů)
Služební vízum - 1-6 měsíců - 1 nebo více vstupů (1 vstup do 180 dnů) 4.900 Kč
Služební vízum - 1 rok - více vstupů (1 vstup do 180 dnů) 4.900 Kč
Uvedený ceníky víza do Indie platí pouze pro občany České Republiky. Občané cizích států platí zvýšení konzulární poplatek, konečná cena víza navíc pro Turistické vízum +1.000 Kč, pro Služební vízum +1.500 Kč

Potřebné podklady

Žádáme o úhradu víza do Indie při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO ŽADATELE O VÍZA !!!

Žadatelé o indické vízum musí vyplňovat formuláře s žádostí o vízum on-line na strankách Indického konzulátu. Ručně vyplněné žádosti psané do stávajících vízových formulářů nebude velvyslanectví přijímat. On-line formulář: www.indianvisaonline.gov.in/visa/

NOVO !!! Při vyplňování online žádosti je nutno do systému nahrát sken fotografie.1 kus fotografie (5x5cm, světlé pozadí) přiložte k žádosti. Pozor, od 25.11.2013 online žádosti bez nahrané fotografie nebudou platné !

Podklady potřebné pro vyřízení turistickeho víza do Indie

  • cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Indie s jednou volnou dvojstránku bez razítek a víz)
  • 1 x fotokopii cestovního pasů
  • 1 x fotografii formátu 5x5 cm! (současná! fotografie musí mít bílé pozadí) 
    při vyplňování online žádosti je nutno do systému nahrát sken fotografie !
  • 1 x vyplněný vízový formulář stáhnout zde (zašlete nám pro vyplněni online formuláře za vás)
  • rezervace zpáteční letenky po dobu pobytu nebo letenka do třetí země (může za poplatek zajistit naše cestovní agentura)
  • občane cizích států, musí při žádosti o vízum předkládat doklad (kopie!) o nejméně 2-roční trvalý pobyt na území ČR
    nebo přiložit vyplněný formulář pro cizince (Additional Visa Form) - občané cizích států platí zvýšení konzulární poplatek

Turistické vízum 1 vstup je platné do 180 dnů (platnost se odvíjí podle platností zpáteční letenky). O druhé turistické vízum můžete zažádat po uplynutí doby 2 měsíců od výstupu z Indie.
Turistické vízum 2, 3 a více vstupy (v případě vstupu z 3. zemí) musí byt podloženo adekvátním dokumenty (přeletové letenky, dopis s itinerářem cesty v angličtině, rezervace hotelu po dobu pobytu). 
Děti zapsané v pasu rodičů vízový poplatek neplatí. Pozor! děti cestující s rodiči musí bít zapsání do víza rodiče, potřebné je souhlas obou rodičů s vycestováním dítěte do Indie obsahující také prohlášení rodičů o finančním zabezpečení nezletilého - dokument musí bit ověřen. Pokud mají vlastní pas, cena je stejná jako pro dospělou osobu a podklady (+ souhlas rodičů) pro vyřízení víza také. Platnost víza začíná dnem podání žádosti.

Tranzitní vízum do Indie

Tranzitní vízum do Indie má platnost 15 dní. Vystavuje se na základě platného víza, letenky, jízdenky a itinerarem cesty do jiné cílové země, platní od dne podání. Občané ČR nepotřebují tranzitní vízum, pokud neopustí tranzitní prostor letiště. Výjimkou je cesta přes Indii do Nepálu, pro oba směry musíte mít jen jedno vízum – turistické pro 2 vstupy. 
Podklady potřebné pro tranzitní vízum jsou stejně, jako jsou pro vyřízení turistického víza. Občané cizích států platí zvýšení konzulární poplatek.

Podklady pro vyřízení služebního víza do Indie

  • cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Indie s jednou volnou dvojstránku bez razítek a víz)
  • 1 x fotokopii cestovního pasů
  • 1 x fotografii formátu 5x5 cm! (současná! fotografie musí mít bílé pozadí) 
    při vyplňování online žádosti je nutno do systému nahrát sken fotografie !
  • 1 x vyplněný vízový formulář stáhnout zde (zašlete nám pro vyplnění online formuláře za vás)
  • rezervace zpáteční letenky po dobu pobytu (může za poplatek zajistit naše cestovní agentura)
  • pozvání-kopie zvoucí partnerské organizace z Indie na dobu do 6-12 měsíců v angličtině (1 vstup/více vstupu)
  • originál vysílacího dopisu vysílací české firmy v angličtině (pro jednání, návštěvy veletrhů, výstav, ...)
  • vyplňení Dodatku vízoveho formuláře (Additional Form for Business Visa )
  • pro zaměstnanecké vízum (instalace, údržba nebo opravy zařízení českými pracovníky, školení indických zaměstnanců atd.)
    vyplněný business form a smlouvu o zaměstnaneckém poměru českých pracovníků u indické firmy na danou dobu vykonávaných prací
  • občane cizích států, musí při žádosti o vízum předkládat doklad o nejméně 2-roční trvalý pobyt na území ČR a platí zvýšení konzulární poplatek

Platnost služebního víza do Indie se vždy odvíjí od zvacího a vysílacího dopisu, platí maximálně 1 rok (vícevstupové). Platnost a počet vstupů určí indicky konzulat (případně pracovník konzulátu).
Platnost víza začíná dnem podání žádosti! Udělení všech typu víza plně záleží na rozhodnutí konzulá Republiky Indie v Praze, který odmítnutí vydání víza nekomentuje a nevrací konzulární poplatek.

Úřední dny konzulárního oddělení:

Po - Pá: 09:30 - 12:00 (podání dokumentů) 
Po - Pá: 16:00 - 17:00 (vyzvednutí víz) 
Naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin

Doručení dokumentů potřebných pro vyřízení víza

Všechny dokumenty potřebné k podání žádosti o vízum do Indie je nutné doručit či zaslat na naši adresu
Agentura Felida s.r.o., Korunovační 26, 170 00 Praha - Bubeneč, minimálně den před předpokládaným podáním žádosti na ambasádu 
Pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin
  • poštou
  • kurýrem
  • osobně
  • e-mailem (pouze údaje pro urychlení připraví podkladů potřebné pro vyřízení víza do Indií!)
Žádáme o úhradu víza do Indie při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

Vyzvednutí dokumentů po vyřízení víz

  • pas si můžete vyzvednout v naší agentuře osobně či v zastoupení v domluvení den od 9-17h
  • pas zašleme zpět expresní poštou za poplatek 200 Kč, dobírkou za poplatek 300 Kč


VÍZUM DO INDIE






QR (http://qrlogo.cz) -  - www.xfull.cz



Průměr:  2,84 | Hodnotilo: 865 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

Reklama