Reklama


 

Informace na xfull.cz

Právě se nacházíte: Home / Odborné informace / Vízum Kazachstán / 

VÍZUM DO KAZACHSTÁNU




 VÍZUM DO KAZACHSTÁNU

Pro vstup na území Kazachstánu je pro občany České republiky nutné mít platné vízum, které vystavuje konzulární oddělení Velvyslanectví Kazachstánu v Praze. Vízum opravňuje k jedné nebo více návštěv (podle typu pozvání). V případě služebních víz Konzulární oddělení Kazachstánu může vyžadovat dodatečná vyjasnění od žadatele! Jsme společnost registrovaná Úřadem pro ochranu osobních údajů (registr. č. 49727), proto se o svoje osobní údaje nemusíte obávat.
Naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin
Sídlíme blízko konzulátu Kazachstánu, jsme na Korunovační 26, Praha Bubeneč.

Zprostředkování víz do Kazachstánu - ceník 2013 (uvedené ceny jsou konečné!)


Doba vyřízení víza do Kazachstánu: 
STANDARDNÍ VÍZUM 7-14 kalendářních dnů ode dne objednáni. EXPRES VÍZA se nevyřizuje. 
Státní svátky se do doby vyřizování víz nepočítají. Dle nového nařízení Ministerstva zahraničí Kazachstánu platného od 1.6.2013 jsou žádosti o pozvání do Kazachstánu přijímány Ministerstvem nejpozději 14 pracovních dní před požadovaným datem počátku platnosti víza. Žádosti s dřívějším datem platnosti nebudou akceptovány. Celková doba vyřízeni víza je v cenících:
.

Turistické vízum do Kazachstánu, včetně zajištění pozvání a poplatků - ceník

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD (7-14 kalendářních dnů) EXPRES (---)
Turistické vízum na 1 měsíc - 1 vstup bez pozvání - vyřízení 7 dnů 2.600 Kč -
Turistické vízum na 1 měsíc - 1 vstup s pozvání - vyřízení 14 dnů 3.600 Kč -
Turistické vízum na 2 měsíce - 2 vstupy, pobyt max. 30 dní z 60 - vyřízení 7 dnů 4.100 Kč -

Služební vízum do Kazachstánu včetně zajištění pozvání a poplatků - ceník

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD (14 kalendářních dnů) EXPRES (---)
Služební vízum na 1 měsíc - 1 vstup bez pozvání - vyřízení 7 dnů 3.000 Kč -
Služební vízum na 1 měsíc - 1 vstup s pozvání 3.600 Kč -
Služební vízum na 2 měsíce - 2 vstupy, pobyt max. 30 dnů z každých 60 4.900 Kč -
Služební vízum na 3 měsíce - 3 vstupy, pobyt max. 30 dnů z každých 90 5.900 Kč -
Služební vízum na 6 měsíců - více vstupů, pobyt max. 60 dnů z každých 180 8.500 Kč -
Služební vízum na 12 měsíce - více vstupů, pobyt max. 60 dnů z každých 180 9.500 Kč -

Tranzitní vízum do Kazachstánu - ceník

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD (7 kalendářních dnů) EXPRES (---)
Tranzitní vízum - 1 vstup na základě Ruského víza 1.500 Kč -
Tranzitní vízum - 2 vstupy na základě Ruského víza 2.300 Kč -
Tranzitní vízum 12 měsíců - více vstupů na základě Ruského víza 2.600 Kč -

Potřebné podklady

Žádáme o úhradu víza do Kazachstánu při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

Podklady potřebné pro vyřízení turistického víza do Kazachstánu

  • Cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Kazachstánu s jednou volnou dvojstránku bez razítek a víz)
  • 1 x fotografii pasového formátu (současná! fotografie)
  • 1 x vyplněný vízový formulář stáhnout zde
  • rezervace ubytování
  • Pozvání (zajisti naše cestovní agentura)
  • Cestovní pojištění po dobu pobytu v Kazachstánu
Turistické vízum do Kazachstánu jeden vstup platný 30 dnů, nebo dva vstupy platný 60 dnů - pobyt celkem 30 dnů. Vydává se na základě voucherů turistické organizace v Kazachstánu (zajisti naše cestovní agentura). Děti vízový poplatek platí, musí mít vlastní pas a voucher, cena je stejná jako pro dospělou osobu.

Podklady potřebné pro vyřízení služebního víza do Kazachstánu

  • Cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Kazachstánu s jednou volnou dvojstránku bez razítek a víz)
  • 1 x fotografii pasového formátu (současná! fotografie)
  • 1 x vyplněný vízový formulář stáhnout zde
  • rezervace ubytování
  • Pozvání (zajisti naše cestovní agentura)
  • Cestovní pojištění po dobu pobytu v Kazachstánu
Služební vízum - vice druhů uvedené ve horně tabulce se vydává na základě pozvání, ověřený MZV Kazachstánu s číslem reference (zajisti naše cestovní agentura).
Služební vízum na 6 a 12 měsíců - více vstupů, umožňuje pobyt max. 60 dnů z každých 180.

 

Podklady potřebné pro tranzitní vízum do Kazachstánu

  • Tranzitní vízum do Kazachstánu se vystavuje na základě platného víza do jiné cílové země (např. Rusko).
  • Tranzitní vízum do Kazachstánu 2 vstupy - platnost 3-10 dnů (2. vstup platný pouze pro vstup z 3. země - např. Rusko).
  • Podklady potřebné pro tranzitní vízum do Kazachstánu jsou stejně, jako jsou pro vyřízení turistického víza (nepotřebujete jen voucher-pozvání)

Udělení všech typu víza plně záleží na rozhodnutí konzulá Republiky Kazachstánu v Praze, který odmítnutí vydání víza nekomentuje a nevrací konzulární poplatek. .

Úřední dny konzulárního oddělení:

Po, St, Pá: 09:00 - 12:00 (podání dokumentů)
Út, Čt: 15:00 - 16:00 (vyzvednutí víz)
Naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin

Doručení dokumentů potřebných pro vyřízení víza

Všechny dokumenty potřebné k podání žádosti o vízum do Kazachstánu je nutné doručit či zaslat na naši adresu
Agentura Felida s.r.o., Korunovační 26, 170 00 Praha - Bubeneč, minimálně den před předpokládaným podáním žádosti na ambasádu.
Pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin
  • poštou
  • kurýrem
  • osobně
  • e-mailem (pouze údaje pro urychlení připraví podkladů potřebné pro vyřízení víza do Kazachstánu!)
Žádáme o úhradu víza do Kazachstánu při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

Vyzvednutí dokumentů po vyřízení víz do Kazachstánu

  • pas si můžete vyzvednout v naší agentuře osobně či v zastoupení v domluvení den od 9-17h
  • pas zašleme zpět expresní poštou za poplatek 200 Kč, dobírkou za poplatek 300 Kč


VÍZUM DO KAZACHSTÁNU






QR (http://qrlogo.cz) -  - www.xfull.cz



Průměr:  2,88 | Hodnotilo: 913 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

Reklama