Reklama


 

Informace na xfull.cz

Právě se nacházíte: Home / Odborné informace / Vízum Rusko / 

VÍZUM DO RUSKA




 VÍZUM DO RUSKA - ZOH SOČI 2014

Potřebujete vízum do Ruska? Vše vyřídíme za vás. Nabízíme kompletní vízový servis do Ruska za nejvýhodnější ceny. Vízum do Ruska platí na území celé RF a opravňuje k jedné nebo více návštěv (podle typu pozvání). K získání ruských víz na území ČR musí mít občané (mimo EU) zemí povolení k pobytu cizince v ČR. Jsme společnost registrovaná Úřadem pro ochranu osobních údajů (reg.č. 49727), proto se o svoje osobní údaje nemusíte obávat. .
Sídlíme 50 metrů od Ruského konzulátu: 
AGENTURA FELIDA - Korunovační 26, Praha 7, Bubeneč 
Naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin, skype: felidapraha

.

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ VÍZ A POZVÁNÍ DO RUSKA - CENÍK 2013 - uvedené ceny jsou konečné!


***Náš typ*** Pokud vyřizujete víza na konzulátu Ruské Federace v Praze osobně můžete ušetřit až 800 Kč! 
Vše informace a potřebné podklady Vám poskytneme v naše kanceláře, VÍZA FELIDA Korunovační 26 Praha 7, sídlíme jen 50 m od Ruského konzulátu v Praze. 

Doba vyřízení víza do Ruska: 
STANDARDNÍ - 10 pracovních dnů ode dne podání na ambasádě . . . EXPRESNÍ - 4 pracovní dny ode dne podání na ambasádě. Státní svátky se do doby vyřizování víz nepočítají! Při vyřizování víza není nutná vaše osobní přítomnost v naší kanceláři, vše je možné po dohodě vyřídit e-mailem a zasíláním dokumentu poštou! Vízum se nalepuje do pasu na volnou dvojstránku v Konzulátu Ruské federace v Praze! 

Vízum ZOH Soči 2014 - ceník

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD 10 prac.dnů EXPRES 4 prac.dny
Turistické vízum - skupinový (víc než 3 osob) - 1 vstup / pobyt max. 30 dnů 2.500 Kč 3.600 Kč
Turistické vízum - 1 vstup / pobyt max. 30 dnů 2.600 Kč 3.600 Kč

Pro vyřízení víza na ZOH Soči 2014 potřebujete podklady uvedené v seznamu Podklady pro vyřízení turistických viz do Ruska***

Turistické vízum do Ruska, včetně pozvání a poplatků - ceník (konečná cena!) 

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD 10 prac.dnů EXPRES 4 prac.dny
Turistické vízum - skupinový (víc než 3 osob) - 1 vstup / pobyt max. 30 dnů 2.500 Kč 3.600 Kč
Turistické vízum - 1 vstup / pobyt max. 30 dnů 2.600 Kč 3.600 Kč
Turistické vízum - 2 vstupy - délka pobytu do 30 dnů
(2.vstup platný pouze pro vstup z 3.země např. Kazachstánu, Finska)
3.200 Kč 4.200 Kč

Služební vízum do Ruska včetně zajištění pozvání a poplatků - ceník (konečná cena!)

TYP VÍZA STANDARD-CENA EXPRES-CENA
Služební vízum 1 vstup, pobyt 1 měsíc vyřízení 10 prac.dnů - 2.950 Kč vyřízení 4 prac.dny - 3.950 Kč
Služební vízum 1 vstup, pobyt 3 měsíce
* platné pouze v případě, že bylo staré jednovstupní vízum použito
vyřízení 10 prac.dnů - 3.500 Kč vyřízení 4 prac.dny - 4.500 Kč
Služební vízum 1-2 vstupy, pobyt 3 měsíce 
* pokud vyžádáte vízum poprvé
vyřízení 4 týdny - 4.500 Kč vyřízení 3 týdny - 5.500 Kč
Služební vízum 2 vstupy, pobyt 3 měsíce
* platné pouze v případě, že bylo staré jedno-dvouvstupní vízum použito
vyřízení 10 prac.dnů - 3.500 Kč vyřízení 4 prac.dny - 4.500 Kč
Služební vízum více vstupů 6 měsíců, 
* pobyt až 90 dnů pro jeden vstup po dobu platností
vyřízení 6 týdnů - 6.600 Kč vyřízení 4 týdny - 7.600 Kč
Služební vízum více vstupů 1 rok
* pokud vyžádáte roční vízum poprvé, 
  pobyt až 90 dnů pro jeden vstup v každých 180 dnech
vyřízení 6 týdnů - 7.600 Kč vyřízení 4 týdny - 8.600 Kč
Služební vízum více vstupů 1 rok, pobyt až 90 dnů pro jeden vstup v každých 180 dnech
* platné pouze v případě, že bylo staré vícevstupní vízum použito
  minimálně dvakrát (dva vstupy)
vyřízení 2 týdny - 5.700 Kč ----
Ceny zahrnují konzulární poplatek, poplatek za pozvání dle typu víza a agenturní poplatek. Uvedené ceny platí pro občané ČR! Ceny uvedené v cenících jsou pro občané některých cizích států odlišné! (větší konzulární poplatek!)
Pouze ve zcela ojedinělých případech a se souhlasem konzula je možné vyřízení víz v kratším termínu! 

POZOR !!! Pro občany Austrálie, Francie, Holandska, Itálie, Izraele a Lotyšska vyřizování všech druhu víza se prodlužuje na dobu 2 týdny. Ruska expresní víza pro občany těchto států se nevyřizují!

Vízum do Ruska s vlastním pozváním, tranzitní vízum do Ruska - ceník (konečná cena!)

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD 10 prac.dnů EXPRES 4 prac.dny
Služební vízum s vlastním pozváním 2.300 Kč 3.300 Kč
Turistické vízum s vlastním pozváním 
Tranzitní vízum - 1 vstup, platnost 2-5 dnů
2.300 Kč 3.300 Kč
Tranzitní vízum - 2 vstupy, platnost 3-10 dnů
(2.vstup platný pouze pro vstup ze 3.země - např. Kazachstánu)
2.300 Kč 3.300 Kč
Tranzitní vízum do Ruska se vystavuje na základě platného víza do jiné cílové země (např. Kazachstánu)

Pro skupinové víza - turistické, sportovní, firemní vám zajistíme výrazné slevy!!!

Rusky konzulát v České republice uvedl, nove žádosti o vízum s referenčním číslem, které se vyplňují žadateli v ruském nebo anglickém jazyku. Vyplněný formulář tisknete pomocí webové stránky konzulárního odboru Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace.

Vzor nové žádosti na web stránkách: visa.kdmid.ru/PetitionChoice.aspx

Žádáme o úhradu víza do Ruska v hotovostí při předání podkladů na vyřízení víza nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

.

Potřebné podklady

***Podklady potřebné pro vyřízení turistického víza do Ruska - ZOH SOČI 2014

  • Cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Ruska s jednou volnou dvojstránku bez razítek a víz)
  • 1 x fotokopii cestovního pasů (dvojstrana s fotografií)
  • 1 x fotografii pasového formátu (současná fotografie 3,5x4,5 cm )
  • 1 x vyplněný starý vízový formulář (čeština!) stáhnout zde pošlete naší agentuře pro vyplnění online formuláře
  • Cestovní pojištění platné pro území Ruské federace na celou dobu platnosti víza - musí být opatřeno podpisem a razítkem pojišťovny s uvedením jména a příjmení pojištěné osoby, čísla smlouvy, lhůty platnosti a územní platnosti pojištění (celý svět, Ruská federace)
  • Pozvání do Ruska (zajisti naše cestovní agentura)
  • + ZOH SOČI 2014 - kopie vstupenek na olympijske hry

  • POZOR!!! Návštěvník ZOH SOČI 2014 - nutné potvrzena a zaplacena rezervace hotelu v Soči (pokud nemate baliček IBtravel, SLANtour)
Podklady potřebné pro vyřízení služebního víza do Ruska
  • Cestovní pas (platný 6 měsíců po návratu z Ruska s jednou volnou dvojstránku bez razítek a víz)
  • 1 x fotokopii cestovního pasů (dvojstrana s fotografií)
  • 1 x fotografii pasového formátu (současná fotografie 3,5x4,5 cm )
  • 1 x vyplněný starý vízový formulář (angličtina!) stáhnout zde pošlete naší agentuře pro vyplnění online formuláře na ruské web stránce
  • Cestovní pojištění platné pro území Ruské federace na celou dobu platnosti víza - musí být opatřeno podpisem a razítkem pojišťovny s uvedením jména a příjmení pojištěné osoby, čísla smlouvy, lhůty platnosti a územní platnosti pojištění (celý svět, Ruská federace)
  • Pozvání do Ruska, které musí být vyřízeno přes MZV Ruské Federace (zajisti naše cestovní agentura)
Podklady potřebné pro tranzitní vízum do Ruska
  • Tranzitní vízum do Ruska se vystavuje na základě platného víza do jiné cílové země (např. Kazachstánu).
  • Tranzitní vízum do Ruska 2 vstupy - platnost 3-10 dnů (2. vstup platný pouze pro vstup z 3. země - např. Kazachstánu, Finska).
  • Podklady potřebné pro tranzitní vízum do Ruska jsou stejně, jako jsou pro vyřízení turistického víza (nepotřebujete jen voucher-pozvání)

Cestování s dětmi, cizinci

Děti, občané ČR do 6 let neplatí konzulární poplatek. Děti cestuju na svůj vlastní pas, potřebuju pro získání víza do Ruska podklady stejně jako dospělá osoba, které může zajistit naše cestovní agentura. Podklady nutné pro získání víza do Ruska dítěte s vlastním pasem: vyplněný vízový formulář s pasovou fotkou, pozvání, kopii cestovního pojištění. Občane cizích států (mimo EU) musí při žádosti o vízum předkládat doklad o povolení k trvalému pobytu na území ČR. Ceny uvedené v cenících jsou pro občané některých cizích států odlišné! 
POZOR! Občanům Austrálie, Francie, Holandska, Itálie, Izraele a Lotyšska se vyřizování víza prodlužuje na 2 týdny. Ruska expresní víza pro občany tyto států se nevyřizují!

Registrace v Rusku (není v ceně vyřízení víza)

Podle zákona o pobytu cizinců na území Ruska je bezpodmínečně nutné, abyste se při pobytu nad 7 pracovních dnů zaregistrovaly v místě příjezdu, pokud nebydlíte v hotelu nebo jíně ubytovací zařízení, kde vás zaregistruje ubytovatel automaticky. Pokud jste ubytováni v soukromí, jste povinni zaregistrovat se v příslušném migračnímu úřadu - OVIR (lze vyřídit také na poště). Je nutné mít potvrzení od majitele bytu, vyplněn formulář, kopii pasu, kopii ruského víza, kopii stránky s vyznačeným razítkem vstupu do RF, kopii migrační karty (část B s razítkem vstupu do RF). Před odjezdem musíte vrátit originál kontrolního ústřižku osobě (ubytovacímu zařízení), která prováděla registraci a ta ji musí do 48 hodin předat úřadům. Prosíme, berte na vědomí, že přijímající organizace není vždy stejná, jako zvoucí organizace. Pokud nebydlíte v hotelu při další změně místa bydliště, jste povinni zaregistrovat se do 7 pracovních dnů v novém místě bydliště. Je dobře mít s sebou všechny dokumenty ve fotokopiích. Pro případné kontroly je dobré mít u sebe doklady prokazující trasu a data vaší cesty.

Cestuje-li občan ČR do RF motorovým vozidlem jako řidič

musí mít s sebou platný řidičský průkaz ČR a platný mezinárodní řidičský průkaz. Z praxe vyplývá, že místo mezinárodního řidičského průkazu je vhodnější mít u sebe kopii českého řidičského průkazu s ověřeným překladem do ruštiny, přičemž nejlépe je nechat překlad ověřit. Pokud řidič používá k cestě vozidlo, jehož není vlastníkem, právní řád RF v tomto případě ukládá, aby byl řidič vybaven rusky psanou plnou mocí majitele vozidla k jeho užívání (vzor - http://gai.ru/warrant/). Pokud je plná moc psaná v češtině, musí obsahovat veškeré náležitosti uvedené v ruském vzoru a dále souhlas s vyvezením vozidla do zahraničí. Podpis na plné moci musí být notářsky ověřen. Řidič motorového vozidla musí mít dále pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem motorového vozidla (povinné ručení) platné pro území RF. České povinné ručení a mezinárodně uznávaná "zelená karta" pro území RF platí od 1.1.2009

Úřední dny konzulárního oddělení:

Po - Pá: 09:00 - 12:00 hodin (podání dokumentů a vyzvednutí víz))

Doručení dokumentů potřebných pro vyřízení víza

Všechny dokumenty potřebné k podání žádosti o vízum do Ruské Federace je nutné doručit či zaslat na naši adresu
Agentura Felida s.r.o., Korunovační 26, 170 00 Praha - Bubeneč, minimálně den před předpokládaným podáním žádosti na ambasádu
Pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin
  • poštou
  • kurýrem
  • osobně
  • e-mailem (pouze údaje pro urychlení připraví podkladů potřebné pro vyřízení víza do Ruska!)
Žádáme o úhradu víza do Ruska při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

Vyzvednutí dokumentů po vyřízení víz do Ruska

  • pas s hotovým vízem si můžete vyzvednout v naší agentuře osobně či v zastoupení v domluvení den
  • pas s hotovým vízem zašleme zpět expresní poštou za poplatek 200 Kč, dobírkou za poplatek 300 Kč
  • naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin

Důležité upozornění

Občané cizích států (mimo EU) musí při žádosti o vízum do Ruska předkládat doklad o povolení k trvalému pobytu na území ČR. Uvedený ceník víza do Ruska platí pouze pro občany České Republiky. O poplatcích pro občany jiných států lze informovat telefonicky. Udělení víza do Ruska plně záleží na rozhodnutí konzulátu Ruské Federace (stejně jako kteréhokoliv jiného konzulátu), který odmítnutí vydání víza nekomentuje a nevrací konzulární poplatek. Falešné dokumenty či dotazníky s nepravdivými údaji budou mít za následek zákaz vjezdu do RF.


VÍZUM DO RUSKA






QR (http://qrlogo.cz) -  - www.xfull.cz



Průměr:  2,78 | Hodnotilo: 1045 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

Reklama