Reklama



plno.cz

 

VÍZUM DO VIETNAMU

 

Pro vstup na území Vietnamu je pro občany České republiky nutné mít platné vízum, které vystavuje konzulární oddělení Velvyslanectví Vietnamu v Praze. Vízum opravňuje k jedné nebo více návštěv - od 30 do 90 dnů. V případě služebních mnoho vstupních víz na 6 měsíců a 1 rok je vyžadované oficiální pozvání od Vietnamské zvoucí organizace schválené Imigračním úřadem ve Vietnamu. Jsme společnost registrovaná Úřadem pro ochranu osobních údajů (reg.č. 49727), proto se o svoje osobní údaje nemusíte obávat.
Vízum do Vietnamu Vám naše agentura ráda vyřídí rychle a spolehlivé!

Zprostředkování víz do Vietnamu - ceník 2013 (uvedené ceny jsou konečné!)


Doba vyřízení víza do Vietnamu: 
STANDARDNÍ - 7 kalendarních dnů ode dne podání na ambasádě . . . EXPRESNÍ - 3 kalendářní dny ode dne podání na ambasádě. Státní svátky se do doby vyřizování víz nepočítají!
Naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin

Vízum do Vietnamu, včetně poplatků - ceník

TYP VÍZA CELKOVÁ DOBA VYŘÍZENÍ
STANDARD (7 kalendářních dnů) EXPRES (3 kalendářní dny)
Turistické vízum na 1 měsíc - 1 vstup 3.200 Kč 3.700 Kč
Turistické vízum na 1 měsíc - více vstupů 3.700 Kč 4.200 Kč
Služební vízum na 1 měsíc - 1 vstup 3.500 Kč 4.000 Kč
Služební vízum na 1 měsíc - více vstupů 4.000 Kč 4.500 Kč
Služební vízum na 3 měsíce - více vstupů 4.900 Kč 5.400 Kč
Služební vícevstupní vízum na dobu 6 - 12 měsíců (potřebné oficiální pozvání schválené Imigračním úřadem ve Vietnamu zaslané těmto úřadem konzulátu Vietnamu v Praze - "Invitation Letter of Duly Authorized Unit") ------- -------

Potřebné podklady

Žádáme o úhradu víza do Vietnamu při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

Podklady potřebné pro vyřízení turistického víza do Vietnamu

Občane cizích států musí při žádosti o vízum předkládat doklad o povolení k trvalém pobytu na území ČR. Nezletilé dítě cestující s rodičem a zapsané v jeho pase vízum nepotřebuje. K žádosti rodičů je třeba přidat jednu fotografii dítěte. Nezletilé dítě, které cestuje s vlastním pasem, získá vízum za stejných podmínek jako dospělá osoba.

Podklady potřebné pro vyřízení služebního víza do Vietnamu

Udělení všech typu víza plně záleží na rozhodnutí konzulá Republiky Vietnamů v Praze, který odmítnutí vydání víza nekomentuje a nevrací konzulární poplatek.

Úřední dny konzulárního oddělení:

Po, St, Pá: 09:00 - 12:00 (podání dokumentů) 
Po, St, Pá: 16:00 - 17:30 (vyzvednutí víz) 
Naše pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin

Doručení dokumentů potřebných pro vyřízení víza

Všechny dokumenty potřebné k podání žádosti o vízum do Vietnamu je nutné doručit či zaslat na naši adresu
Agentura Felida s.r.o., Korunovační 26, 170 00 Praha - Bubeneč, minimálně den před předpokládaným podáním žádosti na ambasádu
Pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 hodin
Žádáme o úhradu víza do Vietnamu při předání podkladů na vyřízení víza! nebo převodem na náš učet Felida s.r.o. - stránka Kontakt

Vyzvednutí dokumentů po vyřízení víz

 

Reklama



Vloženo:1.2.2014  
http://www.plno.cz